Willem de Clercqstraat 33
7553 VA Hengelo
info@hethengeloswijnhuis.nl
Heerlijke wijn voor
een eerlijke prijs
Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Relatiegeschenken

wijngeschenken_fotos3 copy.png

Een verjaardag, een jubileum, een bedankje voor de fijne samenwerking, de aflevering van een auto, de oplevering van een keuken... Zomaar wat momenten om iemand een wijngeschenk kado te kunnen doen.

Wijngeschenken in onze webshop

U kunt wijngeschenken samenstellen in onze webshop. U heeft de keuze uit verschillende houten kistjes met bijvoorbeeld 1, 2 of 3 flessen. Wanneer u bestelt, kunt u een keuze maken uit de verschillende budgetbedragen en onder het kopje "opmerkingen" in uw bestelling kunt u aangeven welke wijnen (rood, wit, rosé of mousserend) u in het pakket wenst. Tevens heeft u de mogelijkheid om het pakket / de pakketten te laten bezorgen bij iemand anders.

 

Maar wij nodigen u ook graag uit in één van onze sfeervolle proeflokalen. Ga samen met ons op zoek naar het perfecte cadeau voor uw relatie(s). Een wijn op maat, zorgvuldig en met liefde gekozen, waarmee u exact uitdrukking kunt geven aan de waardering die u voor uw relatie heeft.


We verzorgen een mooie wijnbeschrijving bij het geschenk, eventueel met uw persoonlijke tekst er op of op uw eigen briefpapier.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!