Willem de Clercqstraat 33
7553 VA Hengelo
info@hethengeloswijnhuis.nl
Advies nodig? 074 250 33 73
(H)eerlijke wijn voor)
een eerlijke prijs

Proef... kies... koop

aanzicht wijnbar.jpg

Smaken verschillen en het is lastig genoeg om een wijn te vinden, die goed bij u past. Daarom willen we het u wat makkelijker maken.

Probeer de wijnen, voordat u deze aanschaft

Vindt u het ook zo lastig om uw wijnen uit te zoeken op basis van de fles, het etiket en een beknopte smaakbeschrijving? Bij Het Hengelo's Wijnhuis heeft u nu de mogelijkheid om diverse wijnen te proeven, voordat u deze aanschaft!

Wijndispensers

Het Hengelo's Wijnhuis heeft een wijndispenser-systeem, waarmee u een aantal verschillende wijnen uit het assortiment kunt proeven. Dit wijndispenser-systeem zorgt te allen tijde voor perfecte proefslokjes (geen oxidatie en juiste proeftemperatuur). U kunt kiezen uit een ‘proefslok’, een half glas of een heel glas van de geselecteerde wijnen. Valt de geproefde wijn goed in de smaak en gaat u over tot aanschaf? Dan vergoeden wij (deels*) uw proefglas.

Gezellig proeflokaal

We hebben bij Het Hengelo's Wijnhuis een gezellig proeflokaal voor u ingericht. U kunt hier met een groepje samen de verschillende wijnen uit het wijndispenser systeem komen proeven, maar u kunt ook een individuele ‘rondleiding’ krijgen van de geselecteerde wijnen. Onze wijnspecialist geeft u graag persoonlijk advies.

* Bonusregeling:
- bij aankoop van 1 fles geproefde wijn, proefslok gratis
- bij aankoop van 6 flessen geproefde wijn, half glas gratis
- bij aankoop van 12 flessen geproefde wijn, vol glas gratis

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!