Willem de Clercqstraat 33
7553 VA Hengelo
info@hethengeloswijnhuis.nl
Heerlijke wijn voor
een eerlijke prijs
Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Proef... kies... koop

aanzicht wijnbar.jpg

Smaken verschillen en het is lastig genoeg om een wijn te vinden, die goed bij u past. Daarom willen we het u wat makkelijker maken.

Probeer de wijnen, voordat u deze aanschaft

Vindt u het ook zo lastig om uw wijnen uit te zoeken op basis van de fles, het etiket en een beknopte smaakbeschrijving? Bij Het Hengelo's Wijnhuis heeft u nu de mogelijkheid om diverse wijnen te proeven, voordat u deze aanschaft!

Wijndispensers

Het Hengelo's Wijnhuis heeft een wijndispenser-systeem, waarmee u een aantal verschillende wijnen uit het assortiment kunt proeven. Dit wijndispenser-systeem zorgt te allen tijde voor perfecte proefslokjes (geen oxidatie en juiste proeftemperatuur). U kunt kiezen uit een ‘proefslok’, een half glas of een heel glas van de geselecteerde wijnen. Valt de geproefde wijn goed in de smaak en gaat u over tot aanschaf? Dan vergoeden wij (deels*) uw proefglas.

Gezellig proeflokaal

We hebben bij Het Hengelo's Wijnhuis een gezellig proeflokaal voor u ingericht. U kunt hier met een groepje samen de verschillende wijnen uit het wijndispenser systeem komen proeven, maar u kunt ook een individuele ‘rondleiding’ krijgen van de geselecteerde wijnen. Onze wijnspecialist geeft u graag persoonlijk advies.

* Bonusregeling:
- bij aankoop van 1 fles geproefde wijn, proefslok gratis
- bij aankoop van 6 flessen geproefde wijn, half glas gratis
- bij aankoop van 12 flessen geproefde wijn, vol glas gratis

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!