Willem de Clercqstraat 33
7553 VA Hengelo
info@hethengeloswijnhuis.nl
Heerlijke wijn voor
een eerlijke prijs
Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Het Hengelo's Wijnhuis

(H)eerlijke wijnen voor een eerlijke prijs

1658484065726.jpg

Van laagdrempelige wijnen startend bij een prijs van € 4,95 tot exclusieve flessen port, bij ons slaagt iedereen. Vindt u een Merlot lekker of drinkt u toch liever een Cabernet Sauvignon? Wij laten u uw eigen smaak ontdekken.

Kwaliteit voorop

De meer dan 600 verschillende wijnen in ons assortiment worden uitvoerig door ons team getest en geproefd. Elke jaargang weer opnieuw. Is een jaargang niet goed? Dan komt deze niet in ons assortiment.

Wijnproeverijen

Ons wijnéquipe heeft de mogelijkheid om uiteenlopende wijnproeverijen te organiseren. Van een reis door alle wijnlanden van de wereld tot een aromatest. Niet alleen een leuk idee voor een personeelsuitje, maar ook om uw beste klanten te bedanken of een jubilaris in het zonnetje te zetten. 

Relatiegeschenken

U kunt uw vrienden, collega’s of relaties verrassen met een origineel cadeau. Wij bieden u op maat gesneden pakketten aan.

Wijncursussen

Regelmatig organiseren wij thema-wijnproeverijen, waar een ieder zich individueel voor op kan geven. Een uitgelezen kans om verschillende wijnen binnen een bepaald thema te proeven en hier uitleg over te krijgen.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!